Navigation Menu+

Over CircusPatz

'Avonturenverkopers sinds 2007'

CircusPatz verkoopt als sinds 2007 de mooiste avonturenspulletjes voor jonge (en iets minder jonge) avonturiers. Van prachtige avonturenboeken tot kompassen, al onze spulletjes barsten van het avontuur. 

Naast dat we continu op jacht zijn naar Avonturen die we in onze Popup, Online of Instore Avonturen*winkels verkopen bedenken en maken we onder de noemer 'Uit eigen Verhalen*laboratorium' -ons eigen huismerk- ook eigen avonturenboeken en avonturenspulletjes. 

Het is dan ook niet raar  dat het onze ambitie is om het leukste, avontuurlijkste en wonderbaarlijkste 'verhalenmerk' te worden en zo de wereld een stukje avontuurlijker en wonderbaarlijker te maken. Ga jij met ons mee op ontdekkingsreis?

Neem een kijkje achter de schermen...

Op onze Facebookpagina is iedere dag wel wat nieuws te lezen of te zien. De laatste nieuwtjes, achtergronden en veel kijkjes achter de schermen. Dus wil jij weten hoe het er aan toe gaat in bij CircusPatz...


Naar de Facebookpagina van CircusPatz

Avonturen vol extra's!

 

mediaal_insert

Veel van onze verhalen vertellen we het liefst door middel van verschillende 'verhaaldingen'. Zo bestaan bijvoorbeeld de 'Hoe jij...' ontdekavonturen' niet alleen uit prachtige boeken vol wonderbaarlijke illustraties, ook zit er een grote losse eilanden- of planetenkaart bij het boek. Of kan je zelfs je eigen ontdekavonturen beleven met je eigen echte Avonturenkoffer of Tekenboekrugzak. 

Verwondering en Avontuur

Bij  CircusPatz vinden we dat onze kinderen wel wat meer Avontuur en verwondering kunnen gebruiken. Daarom hebben al onze spullen met zorgeloos avontuur en verwondering te maken. Zo proberen we met mooie gemaakte avonturenboeken en avonturenspeelgoed de wereld een beetje beter te maken. 

Hart en ziel

De createurs van ons eigen huismerk 'Uit eigen verhalen*laboratorium' doen hun werk met hart en ziel. Dat is misschien de reden dat we bij het bedenken en maken van onze verhaalproducten net even verder gaan dan onze collega’s. We geloven in de kracht van originaliteit, authenticiteit en detail. Er is tenslotte al genoeg troep op deze wereld...

 

Naar de Createurs

De CircusPatz Avonturen*instores

Omdat we  vinden dat onze spulletjes in een wonderbaarlijk en avontuurlijke omgeving verkocht moeten worden zijn we begin 2015 begonnen met het openen van eigen instores; eigen kleine CircusPatz Avonturenwinkels met het complete assortiment in grotere boek-, speelgoed en designwinkels.

 

De Pop-up Avonturen*winkel van CircusPatz

Ieder weekend is de Pop-up Avonturen*winkel van CircusPatz wel te vinden op een Lifestyle Market of een Webwinkel Event in het land. We reizen samen met 'Rollende Keukens' mee met de Swanmarket, de SundayMarket, de Feelgoodmarket en staan op grote Events als Flavourites Live, Feelgood & Shop Event en Ouders Natuurlijk. 

Naar de agenda Pop-up Avonturen*winkel

Partners

Het verhalen*laboratorium CircusPatz werkt samen met een groeiend aantal partners om de verhalen internationaal te realiseren: van boekuitgevers tot filmstudio’s.

logospartners2

 

All rights reserved CircusPatz The Netherlands