Navigation Menu+

Ministerie van Zeer Geheime Zaken en het Verdwenen Spiegelpaleis

Posted in Books, Ministerie van Zeer Geheime Zaken

Leeftijd: voor slimme kids vanaf ongeveer 12 jaar. Steekwoorden: denkpuzzel, bewijsmaterialen, mysterie, spannend, geluidsfragmenten, filmfragmenten

Leuk, zeer creatief en Zeer Mysterieus: het Ministerie van Geheime Zaken slaat de spijker op z’n kop.

 Coolesuggesties.nl

 

Het spannendste Speurboek met jou in de hoofdrol!: los zelf de zaak op van het verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren...

Wat gebeurt er als het wereldberoemde Spiegelpaleis op klaarlichte dag zomaar van het strand van het Duineiland wordt opgetild en meegeblazen door een windhoos? Dan komt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken in actie om dit zeer mysterieuze mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

Het Speurboek of dossier bestaat uit het Zeer Geheim Handboek voor agenten van het Ministerie van Zeer Geheime zaken, bewijsmaterialen, foto`s, geluidsfragmenten en filmpjes waarmee de agent de zaak kan oplossen. Sommige bewijzen zitten in het dossier, andere zijn van de Zeer Geheime website van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken af te halen. Je moet het dossier zien als een combinatie tussen een spannend jeugdboek en een speurpuzzel. De zaak moet met jouw hulp opgelost worden.

paperback | extra kleurmaterialen, geluid- en filmfragmenten te downloaden vanaf speciale website |  9,95 

 

 

Ben je met het oplossen van het mysterie van het Verdwenen Spiegelpaleis en de Orde van de Weerheren bezig en heb je vragen? Kijk dan hier!

Naar veel gestelde vragen

Meer van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken:

GS_bigthumb

MvZGZ en de Splijtende Stad

Van de ene op de andere dag loopt er een grote scheur dwars door het stadje Zilterem. Het normaal zo rustige plaatsje is even in het wereldnieuws, maar al snel gaat iedereen weer door waar hij gebleven was. Maar de barst wordt groter en groter en het stadje lijkt stiller en stiller te worden...

VL_bigthumb

MvZGZ en het Verzonken Labyrint

Er verdwijnen al enige tijd op zeer mysterieuze wijze zeecontainers van grote schepen, vlak voor ze de haven van Wallepoort invaren. De politie zit met de handen in het haar. Als er dan ook nog kinderen verdwijnen in de buurt van de haven, wordt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken ingeschakeld...

 

VLEG_bigthumb

 MvZGZ en het Verloren Legioen

Als midden in de bijzonder koude winter de gracht rond het stadje Niemansfort maar niet wil bevriezen en de bekende eerste schaatswedstrijd niet gereden kan worden, denkt iedereen aan een natuurverschijnsel...

 

 

Auteur: Lineke van den Boezem | Illustraties: Michel Maas | Fotografie: Nathalie de Vilder | Vormgeving: Marck van Dooren | Naar een idee van Patz van der Sloot 

Het dossier bestaat uit: Inleidingsbrief, 2 x bewijsmateriaal in ziplock zakje, notitieboekje met antwoorden op de vragen (in code), Zeer Geheim Handboek voor Agenten van het Ministerie v Zeer Geheime Zaken (zw/w, paperback, 144 pagina`s met illustraties), 4 polaroidfoto`s, een visitekaartje (bewijsmateriaal), 22 pagina`s (zw/w) bewijsmateriaal in de vorm van brieven, documenten, krantenartikelen etc en full color poster. 40 pagina`s, film- en geluidsfragementen te downloaden van de bij het boek behorende website. 

9,95 | uitgever: CircusPatz/Unieboek | ISBN 97 890 475 023 71

All rights reserved CircusPatz The Netherlands