Navigation Menu+

Ministerie van Zeer Geheime Zaken en de Splijtende stad

Posted in Books, Ministerie van Zeer Geheime Zaken

Leeftijd: vanaf ongeveer 10 jaar. Steekwoorden: spannend, mysteries, geheim agenten

 

...één ding is zeker: met dit boek ben je nog lang niet klaar, ook al heb je de laatste bladzijde omgeslagen...

Theo-Henk Streng, www.ezzulia.nl

Van de ene op de andere dag loopt er een grote scheur dwars door het stadje Zilterem. Het normaal zo rustige plaatsje is even in het wereldnieuws, maar al snel gaat iedereen weer door waar hij gebleven was. Maar de barst wordt groter en groter en het stadje lijkt stiller en stiller te worden. Zelfs de Bazelaar zwijgt als het graf.

Het Ministerie van Zeer Geheime Zaken besluit de hulp in te roepen van geheim agenten Houk en Keet. Die er, ondanks vurige meningsverschillen, al snel achterkomen dat de eeuwenoude vijand van het ministerie opnieuw achter dit mysterie schuilt... 

Onder leiding van de familie Maximus lost het Ministerie van Zeer Geheime Zaken mysterieuze zaken op die voor de politie en de bekende geheime diensten niet op te lossen zijn. Gelukkig zijn er nog kinderen, die anders denken dan volwassenen en daardoor vaak op nieuw sporen komen.
Met geheime kaart en extra bewijsmaterialen die te downloaden zijn vanaf een zeer geheime website.

261 blz zwart/wit| hardcover | extra kleurmaterialen te downloaden vanaf speciale website |  9,95 |

 

 

Meer van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken:

VLEG_bigthumb

MvZGZ en het Verloren Legioen

Als midden in de bijzonder koude winter de gracht rond het stadje Niemansfort maar niet wil bevriezen en de bekende eerste schaatswedstrijd niet gereden kan worden, denkt iedereen aan een natuurverschijnsel...

 

VL_bigthumb

MvZGZ en het Verzonken Labyrint

Er verdwijnen al enige tijd op zeer mysterieuze wijze zeecontainers van grote schepen, vlak voor ze de haven van Wallepoort invaren. De politie zit met de handen in het haar. Als er dan ook nog kinderen verdwijnen in de buurt van de haven, wordt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken ingeschakeld...

WH_bigthumbHet MvZGZ en het Verdwenen Spiegelpaleis (speurpuzzel)

Wat gebeurt er als het wereldberoemde Spiegelpaleis op klaarlichte dag zomaar van het strand van het Duineiland wordt opgetild en meegeblazen door een windhoos? Dan komt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken in actie om dit zeer mysterieuze mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

Tekst: Mariette Ciggaar| Illustratie omslag: Michel Maas | Vormgeving: Hans van der Baan | Vormgeving omslag: Zwaan en Vos| Naar een idee van Patz van der Sloot

7,50| 261 blz zw/w | hardcover | extra kleurmaterialen te downloaden vanaf speciale website | uitgever: CircusPatz/A.W.Bruna Uitgevers| ISBN 978 90 229 59 329 

All rights reserved CircusPatz The Netherlands