Navigation Menu+

Ministerie van Zeer Geheime Zaken en het Verzonken Labyrint

Posted in Books, Ministerie van Zeer Geheime Zaken

Leeftijd: vanaf ongeveer 10 jaar. Steekwoorden: spannend, mysteries, geheim agenten

De visuele uitwerking is zonder meer de troef van dit boek.

De Leeswelp

Er verdwijnen al enige tijd op zeer mysterieuze wijze zeecontainers van grote schepen, vlak voor ze de haven van Wallepoort invaren. De politie zit met de handen in het haar. Als er dan ook nog kinderen verdwijnen in de buurt van de haven, wordt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken ingeschakeld om hier haar geheime licht over te laten schijnen. 

Tom, zoon van de Minister van Zeer Geheime Zaken, helpt zijn vader bij het oplossen van deze zaak. Samen met Berber en Boet, een behoorlijk bijdehante tweeling van bijna veertien jaar die nog niet eerder door het Ministerie zijn gerekruteerd, gaat hij op onderzoek uit in Wallepoort. Hier lopen ze een vreemd drietal tegen het lijf, dat hen naar de toegang van een verzonken labyrint leidt.

Het tweede deel van een reeks spannende leesboeken van het Ministerie van Zeer geheime Zaken voor kinderen vanaf 10 jaar, waarin de lezer gevraagd wordt om mee te denken met de oplossing van de mysterieuze zaak. Compleet met spannende kleurenillustraties, en een zeer geheime website waarop extra bewijsmaterialen te downloaden zijn.

Hardcover | full color |  extra bewijsmaterialen te downloaden vanaf speciale website |  9,95 

 

 

Meer avonturen van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken

GS_bigthumb

MvZGZ en de Splijtende Stad

Van de ene op de andere dag loopt er een grote scheur dwars door het stadje Zilterem. Het normaal zo rustige plaatsje is even in het wereldnieuws, maar al snel gaat iedereen weer door waar hij gebleven was. Maar de barst wordt groter en groter en het stadje lijkt stiller en stiller te worden...

WH_bigthumb

Het MvZGZ en het Verdwenen Spiegelpaleis (speurpuzzel)

Wat gebeurt er als het wereldberoemde Spiegelpaleis op klaarlichte dag zomaar van het strand van het Duineiland wordt opgetild en meegeblazen door een windhoos? Dan komt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken in actie om dit zeer mysterieuze mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

VLEG_bigthumb

 MvZGZ en het Verloren Legioen

Als midden in de bijzonder koude winter de gracht rond het stadje Niemansfort maar niet wil bevriezen en de bekende eerste schaatswedstrijd niet gereden kan worden, denkt iedereen aan een natuurverschijnsel...

 

 

Tekst: Mariette Ciggaar| Illustraties: Patz van der Sloot | Vormgeving: Hans van der Baan | Vormgeving omslag: Zwaan en Vos| Naar een idee van Patz van der Sloot

16,95| 261 blz FC | hardcover | extra kleurmaterialen te downloaden vanaf speciale website | uitgever: CircusPatz/A.W.Bruna Uitgevers| ISBN 978 90 229 97 468

All rights reserved CircusPatz The Netherlands