Navigation Menu+

Ministerie van Zeer Geheime Zaken en het Verloren Legioen

Posted in Books, Ministerie van Zeer Geheime Zaken

Leeftijd: vanaf ongeveer 10 jaar. Steekwoorden: spannend, mysteries, geheim agenten

Speurneuzen kunnen hun hart ophalen! Het boek is erg mooi en zorgvuldig uitgevoerd. Grote klasse.

http://www.leestafel.info

Als midden in de bijzonder koude winter de gracht rond het stadje Niemansfort maar niet wil bevriezen en de bekende eerste schaatswedstrijd niet gereden kan worden, denkt iedereen aan een natuurverschijnsel. 

Het Ministerie van Zeer Geheime Zaken denkt er anders over en stuurt onder leiding van Tom Maximus, de zoon van de minister van Zeer Geheime Zaken, zijn ervaren agent Houk en de onervaren Hubert naar het met oude forten en bunkers omringde stadje om poolshoogte te nemen... 

Het derde avontuur van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken, dat onder leiding van de familie Maximus met de hulp van kinderen mysterieuze zaken oplost, die voor de politie en bekende geheime diensten niet op te lossen zijn. 

Met geheime kaart van de forten rond Niemansfort en extra bewijsmaterialen die te downloaden zijn vanaf een zeer geheime website.

261 blz full color | hardcover | extra kleurmaterialen te downloaden vanaf speciale website |  16,95 |

 

 

Meer van het Ministerie van Zeer Geheime Zaken:

GS_bigthumb

 MvZGZ en de Splijtende Stad

Van de ene op de andere dag loopt er een grote scheur dwars door het stadje Zilterem. Het normaal zo rustige plaatsje is even in het wereldnieuws, maar al snel gaat iedereen weer door waar hij gebleven was. Maar de barst wordt groter en groter en het stadje lijkt stiller en stiller te worden...

VL_bigthumb

MvZGZ en het Verzonken Labyrint

Er verdwijnen al enige tijd op zeer mysterieuze wijze zeecontainers van grote schepen, vlak voor ze de haven van Wallepoort invaren. De politie zit met de handen in het haar. Als er dan ook nog kinderen verdwijnen in de buurt van de haven, wordt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken ingeschakeld...

 

WH_bigthumb

 Het MvZGZ en het Verdwenen Spiegelpaleis (speurpuzzel)

Wat gebeurt er als het wereldberoemde Spiegelpaleis op klaarlichte dag zomaar van het strand van het Duineiland wordt opgetild en meegeblazen door een windhoos? Dan komt het Ministerie van Zeer Geheime Zaken in actie om dit zeer mysterieuze mysterie tot op de bodem uit te zoeken.

 

Tekst: Ingrid Mulder | Illustraties: Patz van der Sloot | Vormgeving: Hans van der Baan | Vormgeving omslag: Zwaan en Vos| Naar een idee van Patz van der Sloot

16,95| 261 blz FC | hardcover | extra kleurmaterialen te downloaden vanaf speciale website | uitgever: CircusPatz/A.W.Bruna Uitgevers| ISBN 978 94 005 0048 8 

All rights reserved CircusPatz The Netherlands